Kako Postati Papučar – Ženske Igrice!

PAPUČAR


Ako do sada niste primijetili, većina žena uvijek je u nekoj nevolji, u nekom problemu i u potrebi za nekom vrstom pomoći, a muškaraca željnih da priskoče u pomoć, pomognu i tako zadobiju njihovu naklonost nikada nije bilo više.

Žene su kroz manipulaciju i društveni pritisak razno raznih organizacija koje promiču jednakost (žensku dominaciju) među spolovima uspjeli ‘naviknuti’ muškarce da im pomažu, odnosno, da ih iskorištavaju bez ikakve obveze i to predstave kao odliku idealnog muškarca.

Kondicioniranje  započinje bezazlenim i malim uslugama koje muškarca uče kao životinju – „ako dobro obaviš posao koji bi ja trebala obaviti umjesto mene dobiti ćeš nagradu – moju pažnju i ljubav.“

S vremenom zadaci koje muškarac mora obavljati kako bi zadržao njezinu afekciju i naklonost postaju sve zahtjevniji.

Taj odnos funkcionira sve dok cijena koju ‘plaća’ za njezinu ljubav ne postane prevelika i dok se muškarac ne svede na puko sredstvo kojim žena ostvaruje svoje prohtjeve i želje.

Mnoge žene su lijene i nesposobne da išta naprave same, zato zahtijevaju da njihov odabranik ima što je moguće više odlika i vještina te materijalnih sredstava kako bi one što lagodnije živjele na njegov račun.

Jedino područje u kojemu će ulagati je njihov izgled – kako bi bile što privlačnije i ljepše od drugih, znajući da je većina muškaraca u nemogućnosti odoljeti lijepoj ženi.

U nastavku ću pokušati opisati neke od danas često korištenih igrica koje žene igraju kako bi uvijek dobile ono što žele bez imalo ili vrlo malo truda.

Ako ste imali prilike biti u vezi sa djevojkama mlađim od 35 godina, jedna od njihovih najdražih igrica je „Ne vidim prsten na ruci!“

Ovaj vid manipulativnog ponašanja može poprimiti sljedeće jezične izričaje kao: „Nismo u braku; Nisam ti žena da moram…; Kad se vjenčamo onda ću…i sl.“, ali svim njima je zajedničko da onemoguće muškarca da na ženu prebaci bilo kakvu odgovornost koju ona ne želi.

Takvim izjavama žene potvrđuju svoj dominantni status ponašajući se i radeći što god žele, a muškarci im to dopuštaju misleći da će se promijeniti jednom kad budu „njihove žene“.

Mislite li stvarno da će se netko promijeniti preko noći, zbog formalnosti i braka?

Naravno da ne, to je samo trik kojim vas žena suptilno potiče da razmišljate o braku, jer brak najviše odgovara ženi.

man-slave-700119


Na početku smo već govorili o afekciji i ljubavi žene koja uvijek ima cijenu koja se ogleda u rješavanju njenih problema ili darivanju.

Ako svako malo ne darivaš i obasipaš materijalnim dobrima svoju djevojku ili ženu ne voliš je i ne poštuješ kao ženu.

S druge strane one ne osjećaju nikakvu potrebu da nešto slično učine za vas, već očekuju da vi to radiš za njih iz dobrote svog srca i kao iskaz svoje bezuvjetne ljubavi.

Ako upadnete u taj krug kupovanja tuđe ljubavi, nikada ništa neće biti dovoljno i kad ne budete više bili u mogućnosti pružati joj sve što želi, takva žene će vas napustiti i otići drugome koji će joj omogućiti da nastavi sa životnim stilom kojega je imala do tada.

Još jedan način na koji žena muškarca drži pod kontrolom je tako da ga stalno drži fokusiranog na nju i njezine želje i potrebe.

Njezini prohtjevi uvijek moraju imati prvenstvo i sve se treba vrtjeti oko nje i udovoljavanja njenim potrebama.

Tako je muškarac stalno pod stresom i pritiskom da je drži zadovoljenu kako ga ona ne bi ostavila i nije u mogućnosti sagledati da su njegove potrebe i želje kompletno zapostavljene i da svo svoje vrijeme troši samo na nju.

Ako se nakon svega ovog i dalje opirete i ne popuštate njezinim sebičnim zahtjevima, žena će upotrijebiti tešku artiljeriju i uputiti vam pitanje „Što si ti učinio za mene u zadnje vrijeme?“ i nastaviti sa:

Uopće me ne doživljavaš više! Ne osjećam se kao žena uz tebe. Prije si bio drugačiji! Više nisi osoba u koju sam se zaljubila na početku.

Takvim izjavama vam želi poručiti da se ne trudite dovoljno oko nje; da trebate davati više; trošiti više jer ona nije zadovoljna vama i vašim kapacitetom udovoljavanja njenim prohtjevima.

Nažalost takve žene je nemoguće zadovoljiti jer one će uvijek željeti više i stvarati probleme tamo gdje ih nema, samo kako bi vas držala na uzdi.

Prepoznati ćete ih po tome što misle da zaslužuju posebni tretman gdje god dođu.

Nezahvalne su i ne znaju reći ni hvala, već se ponašaju kao uvrijeđene princeze i rade scene na najmanje neslaganje.

Sve žele odmah, prevrtljive su i hirovite.

Ovisno o karakteru biti će umiljate i neodoljive kad nešto žele ili će posramljivanjem i prijetnjama od vas iskamčiti predaju.

Ako u svom odnosu vidite ovakve stvari i one se često ponavljaju, čestitam – VI STE PAPUČAR!

Krajnje je vrijeme da toj ženi i samom sebi postavite sljedeće pitanje: „Što si ti učinila za mene?“ i povratite moć i dostojanstvo koju ste na prijevaru prepustili ženi koja vas ne voli ni cijeni; ženi kojoj ste samo sredstvo za ispunjenje vlastitih ciljeva.

Ocijenite članak:

Prosječna ocjena 5 / 5. Broj glasova: 2

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Podjeli: