ŽENINA REALNOST

realnost

Mnoge žene svoju realnost, svoje viđenje svijeta sastavljaju i stvaraju na temelju općeprihvaćenih društvenih normi i pravila, tj. popularne kulture i trendova koji su prihvaćeni u njihovoj zajednici.

Zato možemo reći da su žene  kao voda, a društvo je časa!

Adaptirati će se ovisno o svome okruženju – najbitnije je da su u skladu sa društveno prihvaćenim normama, imaju odobravanje okoline i ne odskaču odviše od drugih.

Funkcionirati će u okvirima koje im je društvo postavilo i ponašati se onako kako to drugi od njih očekuju, kako ne bi bile predmet poruge ili ogovaranja.

Mišljenje i odobravanje drugih im je najvažnija stvar na svijetu, iako će mnoge reći da ih nije briga što drugi misle i govore.

Jer loša reputacija joj može uništiti sanše da privuče kvalitetnog muškarca.

Iako su, povijesno gledano, muškarci izgradili civilizaciju u kojoj danas živimo i žene tehnički žive u muškom okviru, zapravo je obrnuto.

Ako ste muškarac, sve se vrti oko toga kako biti što poželjniji suprotnom spolu i pravim muškarcem će se smatrati onaj koji se potčinjava društvenim konvencijama i pravilima koja žene stavljaju u povlašteni položaj.

Svaki muškarac koji pokuša izvući ženu iz tog okvira i uvući u svoju, zapravo govori ženi da je sve ono što društvo kaže LAŽ!

Zbog toga će žena imati ogroman otpor prema bilo čemu što se ne uklapa u trenutnu realnost i svakog onog tko je pokušava odvojiti od njezine vizije svijeta smatrati će neprijateljem i budalom.

Sve što žele od svog muškarca je da se on sa što je moguće manje otpora uklopi u njihovu realnost i pruži im ono što očekuju.

Osjećaji često dirigiraju sve odluke žene, gdje je najbitnije kako se trenutno osjeća, jer ako u trenutku nije zadovoljna, mišljenja je da će tako biti uvijek i u budućnosti.

Zato i ne mare puno što vi kao muškarac mislite i želite osim ako niste u poziciji moći, odnosno niste neki autoritet i imate društveni status i odobravanje okoline.

Zbog toga njihova ljubav će biti jaka koliko i vaša mogućnost da ispunite njihove potrebe i želje!

“Ljubav” za velik broj žena nije bezuvjetna, već ovisi o tome kako se osjeća s vama i što joj možete pružiti.

I to je “ženin okvir” – biti će s vama sve i samo dok imate moć ( u kojem god obliku ta moć bila), jer njihove potrebe su uvijek prve (kao potreba za sigurnošću).

Imperativ je uvijek biti na pobjedničkoj strani.

Čim izgubite moć (a to može biti privlačnost, sposobnost, novac, status, posao, kuća…) ili se pojavi bolja prilika, žena će biti na kušnji da vas ostavi i za sebe osigura bolju opciju, jer žene žive u sadašnjosti i ako ona ne izgleda dobro, uvijek žele imati drugu opciju.

 

 

Ocijenite članak:

Prosječna ocjena 5 / 5. Broj glasova: 6

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Podjeli: