PRAVA PRIRODA ŽENE I BRAKA!

priroda žene brak obitelj


Ako ste odrasli u relativno normalnom okruženju s dva roditelja, vjerojatno ste odgajani da poštujete žene, budete im na raspolaganju (pomažete im) i idejom osnivanja obitelji kao jedne od stvari koje trebate učiniti u svom životu.

Kroz odrastanje su vam određena ponašanja i postupci žena bili čudni i niste ih mogli razumjeti, ali su vam drugi rekli da je to tako i da su žene „nedokučive“, i da ih trebate prihvatiti kao takve.

S vremenom su u vama stvorili određeno mišljenje o tome kakve su žene, stalno ponavljajući jedne te iste laži dok ih niste prestali propitivati.

Poslije su vam vaše djevojke i žene ponavljale isto – muškarci ne mogu razumjeti žene, i vi ste stvarno pomislili da je tako.

Na kraju ste odustali od pokušaja dešifriranja mnoštva dvosmislenih signala, naglih promjena raspoloženja, vike, plaća, histerije i razno raznih ispada i manipulacija, i prihvatili da to valjda mora biti tako.

Bili ste uvjereni ako budete dovoljno voljeli i još više sebe davali, da će sve to jednom prestati i da ćete napokon biti sretni i zadovoljni u vezi sa ženom (Povezani članak: POTREBITOST – TIHI UBOJICA ODNOSA)

Slušali ste njihove zahtjeve i udovoljavali svakoj njihovoj želji, zatvarali oči i slijepo činili ono što su vam rekli da žene žele, ali nikada niste dobili ono što ste tražili – ljubav i poštovanje.

Gorka istina je da ste nasamareni i da je većina stvari koja vam je rečena o ženama obmana.

Propagirajući i potičući određene oblike ponašanja kroz masovne medije i kulturne trendove, šireći dezinformacije i laži o prirodi i potrebama žena, upućeni ste na pogrešne zaključke i ponašanje koje vas skupo košta.

Povezani članak: SINDROM SPASITELJA: Princ na bijelom konju!

Sve te informacije su tu da vas učine lakim plijenom žene koja vas vještom manipulacijom uvijek drži tamo gdje želi i brzo vraća u red posramljivanjem („Kakav si ti to muškarac?; Budi muško?; Nisi gentelman!…“).

Više o tome kako žene koriste PRIGOVARANJE kako bi dobile što žele, možete pročitati ovdje.

Mnoge žene ne žele vašu ljubav i poštovanje. Ne poštuju vas kao osobu, nego novac i moć koju posjedujete.

Gledaju vas i ocijenjuju kroz ono što posjedujete, ne ono što jeste jer ste vi njima na kraju samo sredstvo preko kojega žele doći do sveg onog što žele (Povezani članak: Zašto su Žene Nesretne?).

Ako ste bogati i/ili moćni i takva žena uvidi da ste „dobar ulov“ (nije bitan ni izgled ni karatker, to je samo plus), učiniti će sve kako bi se zaljubili u nju.

Jednom kada ste pod čarolijom ljubavi, nesvjesno predajete kontrolu nad svojim životom toj osobi, uvjeren da je to prava osoba za vas.

Kako vrijeme odmiče, ona sve više traži, a sve manje daje.

Socijalnim pritiskom i vještom manipulacijom bivate uvučeni u brak koji je u većini slučajeva jednosmjerna karta za propast za muškarca.

Prodavajući vam bajku „sretne obitelji“ (koju od djetinjstva slušate i želite, iako svugdje oko sebe vidite da nije tako), žene vas uvlače u brak u kojemu one najviše profitiraju ( i onda kad završi).

Mnoge tada pokažu svoje pravo lice.

Prestanu se truditi oko vas, udebljaju se i prestanu se dotjerivati.

Nikada nisu raspoložene za sex, vjećito nešto kukaju i nezadovoljne su.

Kvaliteta vašeg života drastično opada.

I kad ste uvidjeli da brak nije bajka, ona je trudna (ili već imate dijete s njom) i zbog vašeg osjećaja dužnosti prema tome djetetu ostajete u njemu.

Iskorištavajući vašu želju da ostvarite svoj san „sretne obitelji“ i želju da izbjegnete socijalnom pritisku i osudi okoline ako odlučite otići, žena postaje domina (gospodarica kuće i vašeg života).

Mnoge žene nisu divna i savršena bića kakvim se žele prikazati; kakvim žele da ih vi vidite i smatrate.

Njihovo ponašanje i riječi nisu nedokučive i neshvatljive (Povezani članak: KAKO RAZUMJETI ŽENE?!).

Neshvatljive su vam samo zato jer  ih promatrate kroz dimnu zavjesu, vjerujete njihovim lažima i ne vidite istinu.

Jednom kad ih vidite za ono što stvarno jesu, a ne za ono što su bi željeli da jesu; za ono što mislite da bi trebale biti; za ono što su vam rekli da je jesu, bajka je gotova.

Ocijenite članak:

Prosječna ocjena 5 / 5. Broj glasova: 1

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Podjeli: