IGRE MOĆI II: VIŠE IZBORA, VIŠE MOĆI


igre (1).png


 

Ukoliko već niste, pročitajte prvi dio ovog serijala: Igre moći 1: Zavođenje.

MUŠKARAC JE VRIJEDAN KOLIKO I NJEGOVE OPCIJE!

Kada u svakom aspektu života imate više mogućnosti, osjećate se sigurnijim i to nesvjesno projicirate na druge u svakoj interakciji.

Ako jedan posao propadne, jedan izvor prihoda nestane, jedna djevojka pođe …i sl., a vi za svaku navedenu situaciju imate barem još jednu alternativu, nećete se poljuljati i izgubiti „tlo pod nogama“.

Pouzdanje proizlazi iz imanja mnoštva opcija!

MUŠKARAC S OPCIJAMA IMA MOĆ!

Muškarac s opcijama je nagrada!

Muškarac s opcijama je privlačan i poželjan! (Povezani članak: Što žene stvarno žele?!)

Izbor vam daje osjećaj kontrole nad svojim životom, i iz toga osjećaja kontrole nad svojom sudbinom rađa se samopouzdanje!

Čovjek bez opcija vrlo brzo postane jadan i zahvaćen mentalnim sklopom neimaštine i siromaštva.

U tom stanju ne da ne možete privući ženu, već samo vidite prepreke i „zašto nešto ne možete“, sami sebe sputavate i propuštate prilike.

Kad ova saznanja primijenimo na veze, strategija postaje vrlo jasna – što više žena „vrtite“* odjednom, podsvjesno ćete se početi ponašati drugačije i žene će to primijetiti.

*Izlaziti ili biti u kontaktu s više cura odjednom ne znači imati seksualne odnose sa svakom od njih!

Biti ćete opušteniji i zabavniji, i nećete se uzbuđivati previše kada znate da u svakom danom trenutku imate nekoliko otvorenih opcija.

Nećete morati glumiti samouvjerenost i dokazivati svoju vrijednost, već će to nesvjesno izlaziti iz vas.

Feministi su u zadnjih 60 godina uspješno kondicionirali mlađe naraštaje muškaraca kako je loše izlaziti s više cura odjednom, tako da bi sva moć izbora ostala ženama – na početku i tokom veze.

Žene oduvijek igraju ovu igru i uvijek imaju barem par muškaraca oko sebe koji im se udvaraju, a one ih zavlače, čekajući nekog boljeg ili biraju između njih.

Svojih opcija se ne odriču ni kad stupe u vezu, jer im mogućnost da uvijek mogu poći drugome daje moć i samopouzdanje da od vas traže i zahtijevaju više nego što su same spremne dati.

Takvo ponašanje kod žena je društveno prihvaćeno i nije ni čudo da će vas lijepa žena odbiti bez problema i nastupiti dominantno i samouvjereno, pošto ona ima moć, odnosno, mnoštvo izbora.

S druge strane, kad muškarac odluči svu svoju energiju i vrijeme predati jednoj ženi, on gubi svoju moć.

Ona postaje njegov jedini izvor ljubavi, pažnje i seksa; i kako smo mnogo puta do sada ovdje pisali, muškarac tada postaje laka meta emocionalne manipulacije.

Ženama je u interesu da muškarci misle da je za intimnost potrebna VEZA jer one tako dolaze u poziciju moći, gdje postaju jedini izvor intimnosti muškarca, dok same nastavljaju imati rezerve i svaki dan komunicirati i biti obasute pažnjom drugih muškaraca dok svome muškarcu takvo ponašanje ne dopuštaju (Povezani članak: Plan B – Muško ženska prijateljstva).

Imaju tzv. duple standarde gdje osuđuju isto ponašanje kod muškaraca, dok ga same prakticiraju.

Moćan čovjek će ljubomorno čuvati svoje svoju neovisnost i vještinu manevriranja.

Čim se opredijelimo za nešto, limitirali smo se i izgubili dio svoje moći.

Kad izaberete jednu žene i počnete živjeti s njom – vi postajete ta žena! Njezine želje i planovi, boli i radosti, postaju vaše.

Ako izgubiti sebe kako bi zadobili prevrtljivo i stalno mijenjajuće prihvaćanje jedne žene, jedino što ćete time dobiti je da ćete je na kraju izgubiti.

Postati ćete potrebiti, nezanimljivi, monotoni…

Žene žele biti s muškarcem koje druge žene žele, i muškarca kojeg drugi muškarci gledaju kao uzor i žele i sami postati.

Duga veza nikada ne bi trebala biti vas cilj, već nusprodukt viđanja i druženja s mnoštvom cura, gdje nakon nekog vremena jedna od vaših opcija istiskuje druge i postaje opcija za koju ste se opredijelili.

Kada se posvetite jednoj ženi i izaberete je, neka to bude zato jer ste vi tako odlučili, ne zato jer je ona odlučila umjesto vas i postavila pravila igre, tako da ste vi taj koji će stalno mora dokazivati i udovoljavati njezinim prohtjevima, kako ne bi otišla s drugim.

Nastavite čitati dalje: IGRE MOĆI 3: Emocionalna ovisnost.

Ocijenite članak:

Prosječna ocjena 5 / 5. Broj glasova: 5

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovaj post.

Podjeli: